Kant en klare tent

Kant en klare tent huren bij Camping de Heidelust, dé leukste familiecamping in Noord-Brabant!

Kant en klare tent huren op de leukste camping van Noord Brabant? Een moderne camping met activiteiten voor de kids én zwembad? Camping de Heidelust is buitengewoon fantastisch! Wij hebben diverse accommodaties en faciliteiten. Van een kant en klare safaritent tot een luxe chalet. Indien u graag wilt kamperen met de luxe van een bungalow zijn onze tenten geschikt. Deze zijn voorzien van een:

  • Houten vloer
  • Slaapkamer met 2-persoons bed
  • Aparte slaapkamer met 2 stapelbedden
  • Compleet ingerichte keuken met koelkast en gaststel
  • Comfortabele zithoek

Geniet van het buitenleven in één van onze volledig ingerichte tenten! Want comfort en kamperen gaat bij ons prima samen.

Kant en klare tent voor het echte kampeergevoel zonder teveel te sjouwen

Wilt u uw kinderen laten proeven van een kampeerervaring zonder veel gedoe? Boek dan vanaf 2021 een kant en klare tent op onze camping. Op onze camping kunt u genieten van diverse faciliteiten. Zo hebben we een poolbar, zwembad, speeltuin, restaurant en een o zo gezellige kidsclub. Wilt u er een dagje op uit? Maak dan kennis met de prachtige omgeving van Brabant. Door de prachtige ligging tussen duinen, de Biesbosch, Tilburg en Breda hoeft u zich geen moment te vervelen.

Onbezorgd genieten van uw kampeervakantie in Brabant, huur een kant en klare tent!

Bij een vakantie denkt u aan onbezorgd genieten. Er zijn allerlei leuke manieren om vakantie te vieren op onze camping. Onze tenten staan volledig op- en ingericht voor jullie klaar. Zo kunt u genieten van het buitenleven zonder gesjouw. U kunt de luchtbedpomp thuis laten want in onze tenten slaapt u op heerlijke bedden. Met een eigen keuken en goede stoelen en een tafel kunt u lekker eten. Wilt u een luxe safaritent reserveren? Ga dan naar onze website. Bij vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0161-411413 of receptie@campingdedeidelust.com.

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Kant en klare tent

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2023 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM