Kindercamping in Brabant

Een kindercamping in Brabant: op vakantie met het hele gezin

Een kindercamping in Brabant voor uw volgende vakantie? Camping de Heidelust is een erg kindvriendelijke camping waar u met het hele gezin kunt genieten van een wel verdiende vakantie. Of u nu geniet van het zwembad op onze camping of de mooie omgeving van Brabant verkent, u geniet van een top vakantie met uw kinderen deze zomer.

Een top vakantie, ook voor de kleinen op kindercamping De Heidelust

Een kindvriendelijke camping in Brabant kan een grote invloed hebben op uw vakantie. Als de kinderen het naar hun zin hebben, heeft u ook een fijne vakantie nietwaar? Camping de Heidelust biedt vele kindvriendelijke extra’s:

  • Een heerlijk zwembad
  • Tennisbaan
  • Speeltuin
  • Recreatieprogramma, terwijl u uw koffie rustig drinkt danst ons animatieteam er met uw kinderen op los

Verder kunt u samen met uw kinderen heel Brabant verkennen! Om te beginnen ligt onze kindercamping tegen niet ver van de Efteling! Een dagje in het land van Pardoes gillen in de achtbanen?

Of ga op safari en zie: olifanten, giraffen en zebra’s in Safaripark Beekse Bergen.

De praktische kant van kindercamping de Heidelust in Brabant

Daarbij biedt kindercamping De Heidelust u veel keuze in accommodaties in Brabant. Zo kunt u kiezen om klassiek te kamperen met de kids, kies voor een kampeerplaats en slaap in uw eigen tent of caravan in Brabant.

Voor wat meer gemak, wat met de kinderen misschien wel zo ontspannen is, kunt u ook kiezen voor een safaritent! Dat zijn luxe tenten die u het gevoel geven van een echte tent maar van alle gemakken zijn voorzien. Dat is voor iedereen een top vakantie.
Ook is het mogelijk om een luxe chalet te huren.

Vaste accommodatie kopen op de kindercamping in Brabant

Een goed gevoel bij de kindercamping de Heidelust? Het is bij ons ook mogelijk om chalets te kopen! Door uw eigen vakantiewoning op onze mooie camping te kopen, bent u elk jaar, weekend en schoolvakantie verzekerd van een eigen plekje op onze mooie camping. De kinderen zullen al snel vrienden maken die zij dan elke keer weer weten te vinden.

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Kindercamping in Brabant

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2023 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM