Safaritent in Noord Brabant

Safaritent op dé meest complete camping van Brabant

Een safaritent voor het hele gezin in Brabant? Vakantie in eigen land is op Camping de Heidelust is een feestje! Camping de Heidelust is namelijk dé plek voor gasten die volop willen genieten van de gezellige sfeer op een camping, zonder een eigen tent mee te hoeven nemen. Een luxe safaritent huren in Brabant is nu wel heel erg makkelijk, deze is kant en klaar voor vakantie! (vanaf de zomer 2021)
Bij ons kunt u vakantie vieren in een volledig ingerichte tent. Ideaal om te gaan kamperen zonder dat u alle kampeerspullen moet aanschaffen of bij elkaar moet zoeken. Zo zijn ze voorzien van een complete keuken, heerlijke bedden, water, elektra en meubilair. Dit betekent lekker slapen en eten. Daarnaast is onze camping voorzien van vele extra’s zoals een:

  • Poolbar
  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Restaurant

In onze kids club kunnen de kleintjes onder begeleiding naar hartenlust knutselen, spelen en bakken. Dit geeft u nog meer ruimte voor ontspanning.

Onze safaritenten zijn beschikbaar vanaf seizoen 2021

Safaritent in Brabant

Brabant is een populaire omgeving voor een heerlijke zomervakantie. Deze prachtige omgeving biedt bossen, heiden, duinen, de Biesbosch maar vergeet ook steden als Oosterhout en Breda niet voor een heerlijk middagje op het terras met Brabantse gezelligheid.

Voor een dag achtbanen en sprookjes

Waar kun je beter even een andere wereld binnenstappen in dan in onze eigen Brabantse Efteling? Welkom in de wereld van Pardoes, loop door het fantastische sprookjesbos en ga hard in de achtbaan! 
Ook Bobbejaanland is niet ver weg.

Beestjes kijken

Van grote beesten tot kleine beesten. Brabant biedt genoeg variatie: Safaripark Beekse Bergen of het reptielenhuis de Oliemeulen en Dierenrijk Europa liggen om de hoek. Kies dus voor leeuwen en olifanten of ontdek de wereld van hagedissen en kameleons. 

Een safaritent huren in deze omgeving is ontzettend leuk voor kinderen. Ontdek de natuur, leuke dierenparken of één van de diverse speeltuinen.

Safaritent huren in Brabant

Een kant en klare safaritent huren bij Camping de Heidelust kan beter omschreven worden als glamping! Hier kunt u namelijk gebruik maken en genieten van comfort dat u normaal gesproken in een bungalow zou hebben. Naast deze optie hebben we nog verschillende andere accommodaties waarin u kunt verblijven. Zo hebben we luxe chalets. Ook is er ruimte voor uw eigen tent, camper of caravan. Zeker zijn van een plekje op onze camping voor een heerlijke vakantie? Reserveer dan gemakkelijk en snel via onze website.

Onze safaritenten zijn beschikbaar vanaf seizoen 2021

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Safaritent in Noord Brabant

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2020 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM