Vakantie in eigen land

Vier vakantie in eigen land!

Is het dit jaar tijd voor een vakantie in eigen land? Dan bent u bij Camping de Heidelust aan het juiste adres. Vaak wordt vergeten hoe mooi ons eigen land eigenlijk is en wat het allemaal te bieden heeft. Zo heeft Camping de Heidelust een hoop te bieden voor jong en oud! Zowel op onze camping als in de directe omgeving vindt alle nodige ingrediënten voor een top vakantie. De camping is gelegen in Molenschot, wat echt een toplocatie midden in Brabant is. Met Breda, Tilburg en Oosterhout om de hoek. Een regio waar u kunt kiezen uit vele activiteiten voor uw vakantie in eigen land dit jaar!

Camping de Heidelust voor een onbezorgde vakantie in eigen land

Vakantie vieren in eigen land wordt de laatste jaren steeds populairder. Naast dat het scheelt in de portemonnee heeft Nederland alles voor een heerlijke vakantie. Zo kunt u in de omgeving van de camping mooie wandelingen of fietsritjes maken. Uiteraard kunt u ook genieten van de natuur en een bezoekje nemen aan de Drunense Duinen.

Niet alleen voor natuur maar ook voor de leukste steden in Nederland bent u bij onze camping aan het juiste adres. Breda ligt namelijk niet ver van de camping af en hier kunt u terecht om te shoppen of voor een heerlijk hapje en drankje.

Camping de Heidelust is hét vakantie adres in Noord Brabant!

Wanneer u moe maar voldaan de omgeving heeft verkend, kunt u genieten van een luxe safaritent op camping de Heidelust, welke is voorzien van alle gemakken. Dat is wel heel lekker vakantie in eigen land vieren! Onze Safari tenten zijn namelijk voorzien van:

  • Houten vlondervloer
  • 2 persoons bed
  • 2 stapelbedden
  • Ingerichte keuken (maar u kunt natuurlijk voor u laten koken in onze Horecagelegenheid)
  • Zithoek
  • Ruime tafel

Zo heeft u toch het gevoel dat u in een tent slaapt maar dan wél inclusief alle gemakken van bijvoorbeeld een chalet of stacaravan. Boekt u nog een safaritent voor deze vakantie in eigen land? Onze camping is voorzien van een zwembad, Grand Café, wasserette, wifi, een tennisbaan én een speeltuin. Dus ook voor een dagje thuis bij de safaritent zit u goed op deze camping in eigen land.

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Vakantie in eigen land

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2023 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM