Vakantie in eigen land

Dit jaar is het jaar voor een vakantie in eigen land!

Heeft u voor dit jaar een vakantie in eigen land op het lijstje staan? Misschien bent u al jaren achter elkaar door heel Europa gereden of de hele wereld over gevlogen. Dan wordt het nu tijd voor een vakantie in eigen land! Vaak vergeten we hoe mooi ons eigen land is en zoeken we veel te veel in het buitenland. Maar wist u dat vakantie vieren in eigen land op Camping de Heidelust in Brabant puur genieten is? Op onze camping en in de directe omgeving vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Gelegen in Molenschot, wat echt een toplocatie midden in Brabant is, met Breda, Tilburg en Oosterhout om de hoek. Een regio waar u kunt kiezen uit velen activiteiten voor uw vakantie in eigen land dit jaar!

Geniet van al het prachtige wat Nederland te bieden en ga eens voor een vakantie in eigen land!

Vakantie vieren binnen de Nederlandse grenzen stijgt in populariteit. Niet alleen is dit goedkoper dan een vakantie naar een ver oord, ook heeft Nederland gewoon bijzonder veel te bieden! Alleen al in Brabant kunt u genieten van adembenemende wandeltochten heerlijke ritjes op de fiets of lekker of genieten van de Drunense Duinen!

Uw vakantie op Camping de Heidelust is niet compleet zonder een drankje op het terras en even shoppen in Breda. Maar vergeet voor deze vakantie in eigen land, ook de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Vliegbasis Gilzen-Rijen voor helikopter stunts niet.

Camping de Heidelust is hét vakantie adres in Noord Brabant!

Wanneer u moe maar voldaan de omgeving heeft verkend, kunt u genieten van een luxe safaritent op camping de Heidelust, welke is voorzien van alle gemakken. Dat is wel heel lekker vakantie in eigen land vieren! Onze Safari tenten zijn namelijk voorzien van:

  • Houten vlondervloer
  • 2 persoons bed
  • 2 stapelbedden
  • Ingerichte keuken (maar u kunt natuurlijk voor u laten koken in onze Horecagelegenheid)
  • Zithoek
  • Ruime tafel

Zo heeft u toch het gevoel dat u in een tent slaapt maar dan wél inclusief alle gemakken van bijvoorbeeld een chalet of stacaravan. Boekt u nog een safaritent voor deze vakantie in eigen land? Onze camping is voorzien van een zwembad, Grand Café, wasserette, wifi, een tennisbaan én een speeltuin. Dus ook voor een dagje thuis bij de safaritent zit u goed op deze camping in eigen land.

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Vakantie in eigen land

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2021 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM