Vakantiewoning kopen Noord Brabant

Vakantiewoning kopen in Noord Brabant bij camping de

Wilt u een vakantiewoning in Noord Brabant kopen? Dat begrijpen wij helemaal. Na een of enkele jaren op onze camping te hebben geslapen, bent u waarschijnlijk verliefd geworden op de omgeving, en misschien ook een beetje op de Heidelust. Wij snappen dat dit een heerlijke uitvalsbasis is om uw vakanties en misschien ook wel uw weekenden door te brengen. Om een vast plekje te hebben is het dan wel zo fijn om een eigen vakantiewoning op in Noord Brabant te kopen. En waar is dat nu fijner dan op de Camping de Heidelust

Het vrijetijdsvoordeel van een eigen vakantie woning op in Noord Brabant kopen

Het kopen van een vakantiewoning in Noord Brabant is een verrijking van uw vrijetijd: heerlijk bijkomen op een vertrouwde maar toch nieuwe plek. Even er tussen uit en genieten van wat er allemaal te beleven is in en rondom de Camping in Molenschot.

  • Dagje Efteling
  • Fietsen in de Drunense Duinen
  • Varen in de Biesbosch
  • Terrasje pakken in Tilburg

Praktische overweging bij het kopen van een vakantiewoning in Noord Brabant

Niet alleen is het kopen van een vakantiewoning in Noord Brabant natuurlijk een investering in uw eigen vrije tijd: Daarbij komt dat het kopen van een vakantiewoning op camping de Heidelust een financiële investering is. Spaargeld opzij zetten bij de bank wordt steeds minder aantrekkelijk, de rente wordt met de dag ongunstiger. Een investering in een eigen vakantiewoning in Noord Brabant is dan een aantrekkelijk alternatief. De aankoop van een luxe chalet of bungalette op Camping de Heidelust levert een rendement op van 7% per jaar.

Een eigen vakantieaccommodatie in Noord Brabant, met een stuk eigen grond en verhuur van de inventaris koopt u bij de Heidelust al voor €69.500.

Vakantiewoning op in Noord Brabant kopen doet u bij de Heidelust

Camping de Heidelust verzorgt voor u, indien gewenst, het verhuurproces van uw eigen vakantiewoning aan derden. Zo kunt u ook inkomsten halen uit uw eigen plekje in Noord Brabant. Wij ontvangen uw huurders, regelen sleutels en meer.

Zit er al een chalet naar uw smaak tussen?

Neem contact op

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Stel uw vraag

Vakantiewoning kopen Noord Brabant

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2023 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM