Tekst - Activiteiten

Activiteiten

 

Zwembad- Camping de HeidelustGevarieerde activiteiten

Het hele seizoen door organiseert Camping de Heidelust leuke en gevarieerde activiteiten voor al onze gasten; jong en oud. Georganiseerde activiteiten worden in overleg met onze bezoekers samengesteld. Een actueel programmablad kunt u vier keer per jaar afhalen bij de receptie. Wij houden u eveneens op de hoogte via onze kabelkrant.

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en het hoogseizoen organiseert ons recreatieteam afwisselende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Bij ons is het elke dag kinderdag: bij mooi weer verzorgen wij vermaak in de buitenlucht en als het regent gaan we knutselen of spelletjes doen in jeugdhonk het Heidenest. Voor de volwassenen organiseren wij onder meer bingo- en spelletjesavonden, Ladies’ en Men’s Night, disco’s en open podium.

 

De camping verkennen

Naast onze georganiseerde activiteiten, valt er genoeg te beleven op Camping de Heidelust. Op ons kampeerterrein bevindt zich een groot zwembad met een kinderbadje. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze camping in de Brabantse sferen te houden. Bij ons geen kille kantine of onpersoonlijk restaurant: wij hebben een gezellige eetkamer waar u heerlijk kunt eten en een sfeervol Grand Café om een krantje te lezen, een borreltje te drinken of met andere gasten te kletsen. U kunt hier ook biljarten, darten en een kaartje leggen. Vanaf ons terras heeft u goed uitzicht over het zwembad.

 

Ontdek de omgevingMolenschot - Camping de Heidelust

Camping de Heidelust ligt in Molenschot; één van de vier kerkdorpen van de gemeente Gilze en Rijen. In de omgeving vindt u prachtige natuurgebieden. waar u fantastisch kunt fietsen en wandelen. Gaat u liever een dagje winkelen? Ook dat kan: het gezellige Oosterhout ligt op slechts zes kilometer van de camping. Naar Breda is het tien kilometer en naar Tilburg twaalf kilometer rijden. Zelfs winkelen in België is mogelijk: met de auto is het slechts een half uurtje naar Turnhout.

U kunt tal van activiteiten ondernemen in de omgeving van Camping de Heidelust. Zo kunt u met het hele gezin een bezoek brengen aan pretparken als de Efteling en Bobbejaanland. Ook Dierenrijk Europa en Reptielenhuis De Oliemeulen zijn eenvoudig bereikbaar vanaf ons kampeerterrein. Verder behoort een dagje zwemmen in zwemparadijs de Tongelreep in Eindhoven tot de mogelijkheden.

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2024 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM