Tekst - Home

Welkom op Camping de Heidelust

 

De leukste familiecamping midden in de Brabantse bossen!

Gelegen in een bosrijke omgeving in het hart van Brabant vind u Camping de Heidelust. Onze gezellige gezinscamping ligt net buiten het dorp Molenschot in de gemeente Gilze en Rijen.
Geniet van de rust en de natuur; terwijl u in de directe omgeving gebruik kunt maken van diverse winkel- en uitgaansgelegenheden.

Camping de Heidelust is sinds 1957 de ideale familiecamping. Wij bieden alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Daarnaast verzorgen wij een gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Op ons kampeerterrein bevindt zich een groot zwembad met een apart kinderbad. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in de kids-club 't Heidenest’.

 

”Brabantse gezelligheid”

Op onze camping wordt u meteen ondergedompeld in de Brabantse gezelligheid. Camping de Heidelust beschikt over een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een lekker hapje en/ of drankje maar ook voor een gezellig praatje bent u daar op het juiste adres. Het Grand-Café is voorzien van een zonnig terras met uitzicht op het zwembad, fontein en tennisbaan. Het is toegestaan om maximaal één hond te houden op de camping.

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
logo iconBekijk ons aanbod calendar iconReserveer uw verblijf
Tekst en bestanden - Plattegrond home rechts

Plattegrond van familiecamping de Heidelust in Noord Brabant

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2024 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM