Tekst - Omgeving

Omgeving

Rustige en bosrijke omgeving

Camping de Heidelust ligt in een prachtige omgeving tussen de groene heide en bossen van Midden-Brabant. U vindt onze camping net buiten het pittoreske dorpje Molenschot in de gemeente Gilze en Rijen.
Deze omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en/of wandeltochten. Op de website van route.nl kunt u diverse mooie tochten uitzoeken of zelf maken vanaf onze camping als startpunt!

Hoewel onze camping midden in de natuur ligt, zijn steden als Oosterhout, Tilburg en Breda snel te bereiken; hier vindt u overdekte winkelcentra voor dagen met minder mooi weer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het dorp Rijen; vier kilometer van de camping.

 

Camping de Heidelust | Safaripark de Beekse Bergen en overige activiteiten

Daarnaast maakt u eenvoudig dagtrips naar attractieparken de omgeving; zoals Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling, Bobbejaanland, Dierenrijk Europa en Reptielenhuis De Oliemeulen. Ook kunt u met de kinderen een dagje gaan zwemmen in zwemparadijs de Tongelreep in Eindhoven. Voor de wat oudere jeugd is er een klimbos in de buurt. Andere activiteiten in de omgeving zijn: rondvaarten in de Biesbosch, een visvijver, Tour de Boer en midgetgolf in Rijen.

Vliegbasis Gilzen-Rijen bevindt zich eveneen vlakbij de camping. Door de strenge eisen voor de vliegbewegingen zult u vrijwel geen last hebben van de basis. Tegenwoordig wordt de vliegbasis vooral voor relatief stille helicopters gebruikt. Tijdens de oefeningen zit u op de eerste rang om de spectaculaire stunts van de heli’s te bewonderen.

Route.nl

Voor fietsroutes kunt u deze website raadplegen.

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2024 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM