Tekst - Faciliteiten

Faciliteiten

Uitstekende faciliteiten

Camping de Heidelust is een prachtig gelegen camping met zowel jaarplaatsen als toerplaatsen en is daarbij het gehele jaar geopend. Wij bieden u alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Op onze camping vindt u moderne en keurig schoongehouden douches en toiletten; ook voor mindervaliden. Om uw kleding te wassen kunt u terecht in onze wasserette. Zoals u in deze tijd mag verwachten, bieden wij in onze huiskamer en op ons terras gratis wifi internet.

De sportieveling kunnen zich uitleven op onze tennisbaan. Verder beschikken wij over een jeu-des-boules baan en een speeltuin met familieschommel. Het zwembad is gevuld voor iedereen die een verfrissende duik wil nemen. Vanaf ons terras heeft u een prima uitzicht over het zwembad. Hier en in onze sfeervolle eetkamer kunt u terecht voor een hapje en een drankje.Camping de Heidelust - tennisbaan

Camping met zwembad

Op onze camping in het pittoreske Molenschot, niet ver van Breda, vindt u een heerlijk zwembad. Dit mag met recht een groot bad genoemd worden, waar u op warme zomerdagen heerlijk kunt afkoelen. Bij het zwembad bevindt zich ook een apart kinderbadje. Naast zwemmen wil iedereen ook graag bruin worden wanneer de zon schijnt. Dit kan op onze zonneweide, direct naast het zwembad. Voor de kids die even niet willen zwemmen is er een voetbalveldje, super leuke air-trampoline en er worden door ons animatieteam diverse activiteiten georganiseerd in en om het zwembad zoals bijvoorbeeld discozwemmen met DJ!

 

Zwembad Camping de HeidelustLeuke en afwisselende activiteiten

Naast uitstekende faciliteiten biedt Camping de Heidelust ook leuke en afwisselende activiteiten voor jong en oud. In het hoogseizoen staat ons recreatieteam klaar om uw kinderen te vermaken. Is het mooi weer: dan gaan wij natuurlijk allerlei leuke activiteiten buiten doen in de heerlijk zon en als het weer een beetje tegen zit dan kunnen wij altijd nog terecht in onze super leuke kids-club Het Heidenest! Hier organiseren wij knutsel- en spelletjesmiddagen, maar ook kunnen wij hier nog vele andere leuke dingen doen!

Ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen. In onze gezellige Grand Café organiseren wij regelmatig leuke activiteiten; zoals bingo-avonden, biljarttoernooien en natuurlijk leuke feestenavonden met live entertainment. Ook overdag is ons Grand Café geopend voor een gezellig hapje en/of drankje!Grand cafe - camping de Heidelust

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2024 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM