Tekst - Recreatieteam

Recreatieteam

Recreatieteam voor de kinderen

Tijdens hun verblijf op Camping de Heidelust zullen uw kinderen zich beslist niet vervelen. Ons recreatieteam biedt het hele seizoen leuke en gevarieerde activiteiten voor jonge en wat oudere kinderen. In het hoogseizoen organiseren wij dagelijks buitenactiviteiten olv Recreatieleider; denk hierbij aan tik spellen, voetbal clinics, trefbal en andere beweeg spellen.

Als het weer een beetje tegen zit, organiseert ons recreatieteam activiteiten als knutselen, spelletjesmiddagen, koekjes bakken, een slaapfeest en film kijken in camping-jeugdhonk Het Heidenest. Sommige activiteiten worden gezamenlijk met de ouders georganiseerd; zoals koken en de beauty-middag.

Zeer kindvriendelijke omgeving

Ook op momenten dat ons recreatieteam even geen activiteiten verzorgt, is er op Camping de Heidelust genoeg te doen om uw kinderen bezig te houden. Ons kampeerterrein is omgeven door groene velden en bossen waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Daarnaast beschikken wij over een groot zwembad, een apart kinderbadje en een speeltuin.

klik hier voor: Animatieprogramma Pinksterren
klik hier voor: Animatiepogramma Zomervakantie

Camping Heidelust - recreatieteam - springkussen

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Aanbod

Ons aanbod

Bekijk de mogelijkheden & tarieven

Camping de Heidelust B.V. logo
Camping de Heidelust B.V.

Copyright © 2023 | CampingdeHeidelust.nl, Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM